Гледајте популарни реални шоуа или креирајте ваш сопствен проект

Ако сакате реални шоуа

Свежи епизоди, стримови во живо, вести и форуми за реални шоуа: The Bachelor, Survivor, DraP Race на RuPaul, The Great British Bake off и многу други.

Преноси во живо и разговори со натпреварувачи

Не чекајте веќе изменета епизода со избришани сцени. Бидете дел од моментот! Следете што се случува во моментов, дајте совети и поддржете ги натпреварувачите.

Нови епизоди, новости и внатрешни работи

Претплатете се на шоуто што ви се допаѓа, добивајте известувања за нови настани, епизоди и новости. Вклучувајќи неофицијални или затворени извори.

Коментари и форуми

Објавувајте свои идеи, гласајте за натпреварувачи или едноставно разговарајте за настаните со други корисници.

Ако сакате да го креирате вашето реално шоу

Напишете привлечни написи или направете видеа за популарни реални шоуа и заработете пари. Колку е поинтересна вашата содржина, толку е поголема и вашата заработка. Нема повеќе пребирливи клиенти и размена.

Стартувајте преноси во живо

Паметен телефон или едноставна веб-камера е доволно за добар поток. Поискусните стримери можат да користат OBS, StreamLabs и други апликации за стриминг.

Објавувајте новости

Користете можност да објавувате видеа или да пишувате објави во удобен уредник. Можете исто така да вметнете содржина од Youtube или други услуги.

Заработете преку донации

Корисниците можат да испраќаат подароци на натпреварувачи во реално шоу или да ги замолат да вршат платени активности. Исто така е можно да се користат врски до други услуги за донации.

Заработете од претплатници

Особено привлечни епизоди можете да оставите само за платена претплата. Изберете ја цената сами.

Приход за новинари и текстописци

Напишете привлечни написи или направете видеа за популарни реални шоуа и заработете пари. Колку е поинтересна вашата содржина, толку е поголема и вашата заработка. Нема повеќе пребирливи клиенти и размена.

Плаќаме по преглед

Добијте 0,04 УСД за секои 100 прегледи на вашата објава

Придружна програма за оптимизација

Корисниците кои од пребарувањето отишле директно на вашата објава, автоматски стануваат ваши упати - добивате 30% од нивните плаќања или 10% од нивните исплати.

Претплати

Особено привлечни објави можете да оставите само за платена претплата.

Придружна програма за блогери и веб-мастери

Споделете ја вашата врска за упатување или вметнете ја апликацијата на вашата веб-страница - добијте 30% од плаќањата на корисниците или 10% од нивните исплати.

Голем избор на целни страници

Можете да ја изберете не само вашата страница за целта за промоција, туку и која било друга објава. Вашиот ID за упатување ќе се додаде автоматски за време на споделувањето страница.

Може да ја вметнете апликацијата на вашата страница

Апликацијата ќе работи во режим на бела етикета - идеално ќе одговара на дизајнот на вашата страница и ќе ги подобри факторите на корисникот. Сите корисници што дојдоа од вашата страница автоматски стануваат ваши упати.

Комплетна статистика за плаќања и транзити

Користете внатрешна статистика и историја на дејствија за да го оцените сообраќајот и однесувањето на корисникот. Можете исто така да додадете проект за следење на Google Analytics и да добиете целосно детални информации.

Гледајте популарни реални шоуа, разговарајте со познати личности и создадете сопствен проект

Следете не

Facebook Telegram