STREAMING ONLINE

Perkhidmatan streaming untuk seminar dalam talian, kelas tuan, tutorial dan webinar

Dapatkan wang di sungai

Sekiranya penonton suka strim anda, mereka akan memberi anda petua yang boleh ditarik balik.

Lebih daripada 500,000 pengguna

Terima kasih kepada penonton yang besar di platform kami, anda akan dapat menerima pelanggan dan peminat tanpa perbelanjaan pemasaran tambahan.

Aliran dalam talian dan YouTube

Di samping itu, untuk menghidupkan aliran, anda juga boleh menstrimkan klip YouTube yang dirakam sebelumnya.

PERCUBAI PERCUMA!

Sembang video dan TV interaktif

Menggunakan sembang video kami, anda akan dapat berkomunikasi dengan khalayak anda semasa streaming, menjawab soalan mereka atau membaca ulasan mereka. Anda juga boleh menyertai persidangan video dengan penonton anda.

Mula penstriman

Sistem arahan "memimpin dan mendapatkan"

Jika anda menjemput penonton dari tapak anda, anda akan menerima potongan 30% daripada jumlah bayaran masa depan anda walaupun anda tidak lagi mengalir dengan kami. Anda mempunyai papan pemuka yang diperibadikan yang akan membantu anda menyemak senarai undangan dan aktiviti mereka.

Ketahui lebih lanjut

Jadual penyiaran

Jika anda mengalir dengan kerap dan konsisten, anda boleh meletakkan jadual untuk penonton anda supaya mereka tahu kapan mengharapkan penampilan seterusnya anda.

Menyediakan perkhidmatan untuk penonton

Anda boleh memberikan perkhidmatan perundingan yang dibayar, mempunyai lagu yang diperintahkan, dan juga diberi ganjaran untuk tembak-menembak dan ucapan selamat. Anda akan disediakan dengan antara muka yang bagus untuk tujuan ini

Rakaman percuma aliran video anda

Penonton anda akan dapat melihat rakaman strim anda dalam newsfeed mereka. Selain itu, untuk rakaman langsung. Ini akan meningkatkan bilangan tayangan berkali-kali. Juga, mudah untuk memuat turun rakaman video strim anda untuk memuat naiknya ke saluran YouTube anda atau memadamnya.

PERCUBAI PERCUMA!

Adakah anda suka projek kami? Berkongsi dengan rakan-rakan anda!