PENJALANAN ONLINE

Perkhidmatan streaming untuk seminar dalam talian, kelas induk, tutorial dan webinar

Dapatkan wang di aliran

Sekiranya penonton menyukai aliran anda, mereka akan memberi anda petua yang boleh anda tarik.

Lebih daripada 500,000 pengguna

Terima kasih kepada penonton yang ramai di platform kami, anda akan dapat menerima pelanggan dan peminat tanpa perbelanjaan pemasaran tambahan.

Strim dalam talian dan YouTube

Di samping itu, ke siaran langsung, anda juga dapat menstrim klip YouTube yang dirakam sebelumnya.

Sembang video dan TV interaktif

Dengan menggunakan sembang video kami, anda dapat berkomunikasi dengan khalayak anda semasa streaming, menjawab soalan mereka atau membaca komen mereka. Anda juga boleh menyertai persidangan video dengan penonton anda.

Sistem rujukan "Lead and earn"

Sekiranya anda menjemput penonton dari laman web anda, anda akan selalu mendapat potongan 30% dari jumlah pembayaran masa depan mereka walaupun anda tidak lagi melakukan streaming dengan kami. Anda mempunyai papan pemuka yang diperibadikan yang akan membantu anda menyemak senarai jemputan dan aktiviti mereka.

Jadual penstriman

Sekiranya anda melakukan streaming secara berkala dan konsisten, anda boleh menyusun jadual untuk penonton anda sehingga mereka mungkin tahu kapan menjangkakan penampilan anda seterusnya.

Menyediakan perkhidmatan untuk penonton

Anda boleh memberikan perkhidmatan perundingan berbayar, memesan lagu, dan juga mendapat hadiah untuk tembak-menembak dan ucapan secara langsung. Anda akan diberikan antara muka yang bagus untuk tujuan ini

Rakaman percuma aliran video anda

Penonton anda akan dapat melihat rakaman aliran anda dalam berita mereka. Di samping itu, untuk rakaman langsung. Ini akan meningkatkan bilangan tontonan berkali-kali. Juga, mudah untuk memuat turun rakaman video aliran anda untuk memuat naiknya ke saluran YouTube anda atau hanya menghapusnya.

Ikut kami

Facebook Telegram