Berbual dengan kanak-kanak perempuan

Lebih 500 000 pengguna dan banyak gadis cam

Bilik sembang menggoda

Sembang video generasi seterusnya. Sembang itu dipenuhi dengan emosi positif, menggoda, dan gadis-gadis yang menarik. Kami terus mengawasinya, dan kami tidak membenarkan sesiapa yang berumur di bawah 18 tahun melindungi anda dari kandungan yang menyinggung perasaan. Lebih-lebih lagi, anda boleh menambahkan pengguna yang tidak menyenangkan ke senarai bisu dan larangan anda sendiri. Berkat ini, kami selesa dengan mengundang pengguna baru ke platform kami.

Berbual panas

Aplikasi ini bukan sahaja menyokong streaming kamera web tetapi juga video Youtube dan VK. Yang mesti anda buat ialah mencari klip rawak yang anda suka, dan anda dapat menontonnya secara serentak dengan yang lain sambil mengulas plot dan wataknya. Anda juga boleh membuat tinjauan pendapat dan membincangkannya dengan penonton aliran anda.

Berbual dengan orang yang tidak dikenali

Di sini anda boleh bermain permainan konsol lama yang baik secara percuma. Anda juga boleh bermain permainan bersama dengan seseorang yang jauh dari anda. Puluhan orang akan menonton dan memberi komen mengenai proses permainan anda. Ini adalah penambahan sembang video paling hebat yang pernah kami buat!

Sembang tanpa nama

Pelekat dan emotikon yang indah. Artis berbakat kami membuat banyak pelekat yang menarik dan lucu kerana ada kalanya satu pelekat tepat pada masanya dapat mengatakannya lebih daripada sekadar dinding teks. Sebilangan pengguna kami berkomunikasi secara eksklusif melalui pelekat! Menggoda gadis tidak semudah ini dan senang. Tetapi tentu saja, untuk semua pengguna emoticon sekolah lama, kami mempunyai pilihan yang paling popular.

Sembang menggoda

Saluran studio dan tv anda. Sekiranya anda seorang pengurus berbakat dengan kemahiran organisasi yang sangat baik, anda boleh membentuk pasukan orang yang berpikiran sama dan membuat studio tv anda. Anda akan dapat mengawal pengguna, memberi mereka tugas, dan memilih anggaran. Anda boleh membuat gaya penstriman unik anda, dan logo anda akan dilihat oleh ribuan pengguna. Tetap gigih, dan studio anda mungkin menjadi langkah pertama ke arah saluran tv anda.

Kembali pada hari itu, ada anggapan bahawa seseorang memerlukan sejumlah wang yang tidak waras untuk membuat saluran tv. Masa telah berubah, dan sekarang anda boleh melakukannya secara percuma. Kami terus meningkatkan perkhidmatan, tetapi ciri semasa cukup mencukupi. Kami juga menyediakan khalayak permulaan dan kemampuan untuk menjana wang anda sendiri. Anda dapat menjana wang dari petua pengguna, dengan memenuhi pesanan dari khalayak, dan tentu saja, anda dapat memperoleh penghasilan dari pengiklanan, penayangan iklan dalam sembang, atau dengan memuat naik tayangan rakaman di YouTube.

Alternatif berbual

Kaedah terbaik untuk bertemu orang baru! Mesej teks biasa agak ketinggalan zaman pada masa ini, dan tidak dapat memberikan keakraban yang anda dapat dari berbual video. Anda akan bertemu dengan gadis-gadis baru dari bandar lain, malah negara lain lebih mudah dari sebelumnya! Berjumpa, bincangkan berita, dan kongsi tayangan. Untuk menjadikan perkara lebih menarik, jangan lupa seluas pilihan yang tersedia untuk anda dan orang yang anda sedang berbual. Sebagai contoh, anda boleh pergi ke tarikh maya, dan bahkan mengatur makan malam romantis dengan lilin. Libatkan imaginasi anda, kamera web anda, dan jarak fizikal anda akan hilang. Hebat!

Ikut kami

Facebook Telegram