VIDEO CHAT 2.0 - KOMUNIKASI PADA TAHAP BARU

Lebih 500 000 pengguna dan banyak siaran

Sembang video generasi seterusnya

Sembang itu dipenuhi dengan emosi positif, menggoda, dan gadis-gadis yang menarik. Kami terus mengawasinya, dan kami tidak membenarkan sesiapa yang berumur di bawah 18 tahun melindungi anda dari kandungan yang menyinggung perasaan. Lebih-lebih lagi, anda boleh menambahkan pengguna yang tidak menyenangkan ke senarai bisu dan larangan anda sendiri. Berkat ini, kami selesa menjemput pengguna baru ke platform kami.

Filem dan rancangan kegemaran

Aplikasi ini bukan sahaja menyokong streaming kamera web tetapi juga video Youtube dan VK. Yang mesti anda buat ialah mencari klip rawak yang anda suka, dan anda dapat menontonnya secara serentak dengan yang lain sambil mengulas plot dan wataknya. Anda juga boleh membuat tinjauan pendapat dan membincangkannya dengan penonton aliran anda.

Permainan Sega dan Dendy

Di sini anda boleh bermain permainan konsol lama yang baik secara percuma. Anda juga boleh bermain permainan bersama dengan seseorang yang jauh dari anda. Puluhan orang akan menonton dan memberi komen mengenai proses permainan anda. Ini adalah penambahan sembang video paling hebat yang pernah kami buat!

Pelekat dan emotikon yang indah

Artis berbakat kami membuat banyak pelekat yang menawan dan lucu kerana ada kalanya satu pelekat tepat pada masanya dapat mengatakannya lebih daripada sekadar dinding teks. Sebilangan pengguna kami berkomunikasi secara eksklusif melalui pelekat! Menggoda gadis-gadis tidak semudah ini dan senang. Tetapi tentu saja, untuk semua pengguna emoticon lama, kami mempunyai pilihan yang paling popular.

Saluran studio dan tv anda

Sekiranya anda seorang pengurus berbakat dengan kemahiran organisasi yang sangat baik, anda boleh membentuk pasukan orang yang berpikiran sama dan membuat studio tv anda. Anda akan dapat mengawal pengguna, memberi mereka tugas, dan memilih anggaran. Anda boleh membuat gaya penstriman unik anda, dan logo anda akan dilihat oleh ribuan pengguna. Tetap gigih, dan studio anda mungkin menjadi langkah pertama ke arah saluran tv anda.

Kembali pada hari itu, ada anggapan bahawa seseorang memerlukan sejumlah wang yang tidak waras untuk membuat saluran tv. Masa telah berubah, dan sekarang anda boleh melakukannya secara percuma. Kami terus meningkatkan perkhidmatan, tetapi ciri semasa cukup mencukupi. Kami juga menyediakan khalayak permulaan dan kemampuan untuk menjana wang anda sendiri. Anda dapat menjana wang dari petua pengguna, dengan memenuhi pesanan dari khalayak, dan tentu saja, anda dapat memperoleh penghasilan dari pengiklanan, penayangan iklan dalam sembang, atau dengan memuat naik tayangan rakaman di YouTube.

Kaedah terbaik untuk bertemu dengan orang baru!

Mesej teks biasa agak ketinggalan zaman pada masa ini, dan tidak dapat memberikan keakraban yang anda dapat dari berbual video. Anda akan bertemu dengan gadis-gadis baru dari bandar lain, malah negara lain lebih mudah dari sebelumnya! Berjumpa, bincangkan berita, dan kongsi tayangan. Untuk menjadikan perkara lebih menarik, jangan lupa seluas pilihan yang tersedia untuk anda dan orang yang anda sedang berbual. Sebagai contoh, anda boleh pergi ke tarikh maya, dan bahkan mengatur makan malam romantis dengan lilin. Libatkan imaginasi anda, kamera web anda, dan jarak fizikal anda akan hilang. Hebat!