Tonton rancangan realiti popular atau buat projek anda sendiri

Sekiranya anda suka rancangan realiti

Episod segar, siaran langsung, berita dan forum mengenai rancangan realiti: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off dan banyak lagi.

Siaran langsung dan sembang dengan peserta

Jangan tunggu episod yang sudah diedit dengan pemandangan yang dipadamkan. Jadilah sebahagian masa! Ikuti apa yang berlaku sekarang, beri petunjuk dan sokong para peserta.

Episod baru, berita dan bahagian dalam

Langgan rancangan yang anda suka, terima pemberitahuan mengenai acara, episod dan berita baru. Termasuk sumber tidak rasmi atau tertutup.

Komen dan forum

Kirimkan idea anda sendiri, pilih peserta atau bincangkan acara tersebut dengan pengguna lain.

Sekiranya anda ingin membuat rancangan realiti anda

Tulis artikel menarik atau buat video mengenai rancangan realiti popular dan dapatkan wang. Semakin menarik kandungan anda, semakin besar pendapatan anda. Tiada lagi pelanggan dan pertukaran yang pilih-pilih.

Lancarkan aliran langsung

Telefon pintar atau kamera web sederhana sudah cukup untuk aliran yang baik. Streamer yang lebih berpengalaman boleh menggunakan OBS, StreamLabs dan aplikasi penstriman lain.

Terbitkan berita

Gunakan peluang untuk menerbitkan video atau menulis catatan di editor yang sesuai. Anda juga boleh memasukkan kandungan dari Youtube atau perkhidmatan lain.

Dapatkan melalui derma

Pengguna boleh menghantar hadiah kepada peserta pertandingan realiti atau meminta mereka melakukan aktiviti berbayar. Anda juga boleh menggunakan pautan ke perkhidmatan sumbangan lain.

Perolehi dari pelanggan

Anda boleh meninggalkan episod yang menarik hanya untuk langganan berbayar. Pilih sendiri harga.

Pendapatan untuk wartawan dan penulis iklan

Tulis artikel menarik atau buat video mengenai rancangan realiti popular dan dapatkan wang. Semakin menarik kandungan anda, semakin besar pendapatan anda. Tiada lagi pelanggan dan pertukaran yang pilih-pilih.

Kami membayar setiap pandangan

Dapatkan $ 0.04 untuk setiap 100 paparan siaran anda

Program gabungan SEO

Pengguna yang terus ke pos anda dari carian secara automatik menjadi rujukan anda - anda menerima 30% dari pembayaran mereka atau 10% dari pembayaran mereka.

Langganan

Anda boleh meninggalkan catatan yang menarik hanya untuk langganan berbayar.

Program afiliasi untuk blogger dan webmaster

Kongsi pautan rujukan anda atau sematkan aplikasi ke laman web anda - dapatkan 30% dari pembayaran pengguna atau 10% dari pembayaran mereka.

Pilihan utama halaman arahan

Anda boleh memilih bukan sahaja halaman arahan anda untuk promosi, tetapi juga pos lain. ID rujukan anda akan ditambahkan secara automatik semasa perkongsian halaman.

Anda boleh memasukkan aplikasi ke laman web anda

Aplikasi ini akan berfungsi dalam mod label putih - ia akan sesuai dengan reka bentuk laman web anda dengan ideal dan akan meningkatkan faktor pengguna. Semua pengguna yang datang dari laman web anda secara automatik menjadi rujukan anda.

Statistik lengkap mengenai pembayaran dan transit

Gunakan statistik dalaman dan sejarah tindakan untuk menilai lalu lintas dan tingkah laku pengguna. Anda juga boleh menambahkan ID penjejakan Analitis Google dan menerima maklumat terperinci sepenuhnya.

Tonton rancangan realiti popular, berbual dengan selebriti dan buat projek anda sendiri

Ikut kami

Facebook Telegram