VIDEO CHAT 2.0 - KOMUNIKASI PADA TAHAP BARU

Lebih 500 000 pengguna dan tan siaran

Sembang video generasi seterusnya

Sembang ini dipenuhi dengan perasaan positif, menggoda, dan gadis yang menarik. Kami sentiasa memantaunya, dan kami tidak membenarkan sesiapa yang berada di bawah 18 ketika melindungi anda dari kandungan yang menyinggung perasaan. Selain itu, anda boleh menambah pengguna yang tidak menyenangkan ke senarai bisu dan larangan anda sendiri. Terima kasih kepada ini, kami selesa dengan menjemput pengguna baru ke platform kami.

Filem dan pertunjukan kegemaran

Aplikasi ini bukan sahaja menyokong streaming webcam tetapi juga video Youtube dan VK. Apa yang anda perlu lakukan ialah mencari klip rawak yang anda suka, dan anda boleh menontonnya secara serentak dengan orang lain semasa mengulas plot dan watak-watak. Anda juga boleh membuat tinjauan pendapat dan membincangkannya dengan penonton aliran anda.

Permainan Sega dan Dendy

Di sini anda boleh memainkan permainan konsol lama yang baik secara percuma. Anda juga boleh bermain permainan bersama dengan seseorang yang jauh dari anda. Puluhan orang akan menonton dan mengulas proses permainan anda. Ini adalah tambahan sembang video paling hebat yang pernah kami buat!

Pelekat dan emotikon yang indah

Seniman berbakat kami membuat banyak pelekat yang menarik dan lucu kerana ada kalanya pelekat yang tepat pada masanya boleh mengatakan bahawa lebih daripada dinding teks. Sesetengah pengguna kami juga berkomunikasi secara eksklusif melalui pelekat! Menggoda dengan gadis-gadis tidak pernah ini mudah dan riang. Tetapi sudah tentu, untuk semua pengguna emotikon lama sekolah, kami mempunyai pilihan yang paling popular.

Cubalah secara percuma

Saluran studio dan tv anda

Jika anda seorang pengurus yang berbakat dengan kemahiran organisasi yang sangat baik, anda boleh membentuk satu pasukan orang yang berfikiran sama dan membuat studio tv anda. Anda akan dapat mengawal pengguna, menetapkan tugas, dan memilih belanjawan. Anda boleh membuat gaya aliran unik anda, dan logo anda akan dilihat oleh ribuan pengguna. Berterusan, dan studio anda mungkin menjadi langkah pertama ke arah saluran tv anda.

Kembali pada hari itu, terdapat tanggapan bahawa seseorang memerlukan jumlah wang yang gila untuk membuat saluran tv. Masa telah berubah, dan sekarang anda boleh melakukannya secara percuma. Kami terus meningkatkan perkhidmatan, tetapi ciri-ciri semasa cukup mencukupi. Selain itu, kami menyediakan anda dengan penonton permulaan dan keupayaan untuk membuat wang anda sendiri. Anda boleh membuat wang dari petua pengguna, dengan memenuhi pesanan daripada penonton, dan tentu saja, anda boleh mendapat dari iklan, memaparkan iklan dalam obrolan, atau dengan memuat naik rancangan yang dirakamkan di YouTube.

Cara terbaik untuk bertemu dengan orang baru!

Teks biasa sudah agak ketinggalan zaman pada masa ini, dan ia tidak dapat memberikan keintiman yang anda peroleh dari video berbual. Anda akan bertemu dengan gadis-gadis baru dari bandar-bandar lain, malah negara-negara lain lebih mudah dari sebelumnya! Bertemu, berbincang berita, dan kongsi tera. Untuk membuat perkara lebih menarik, jangan lupa luas pilihan yang tersedia untuk anda dan orang yang anda sedang berbual. Sebagai contoh, anda boleh pergi ke tarikh maya, dan juga mengatur makan malam romantis dengan lilin. Melibatkan imaginasi anda, webcam anda, dan jarak fizikal akan hilang. Hebat!

Sembang sekarang

Cari projek baru berdasarkan minat anda

Cosplayme.app

Cosplay dan segala yang berkaitan. Siaran, foto dan video tematik.

Ulive.games

Tonton pertunjukan bermain `let 'dari seluruh dunia. Tetap berhubung dengan industri permainan.

Drive.land

Ulasan kereta, lifehacks dan tips dari pemilik kereta.

Flirtymania.dating

Rangkaian sosial untuk dating, berbual, dan menggoda dengan pengguna dari seluruh dunia.

Cosplayme.app

Cosplay dan segala yang berkaitan. Siaran, foto dan video tematik.

Ulive.games

Tonton pertunjukan bermain `let 'dari seluruh dunia. Tetap berhubung dengan industri permainan.

Drive.land

Ulasan kereta, lifehacks dan tips dari pemilik kereta.

Flirtymania.dating

Rangkaian sosial untuk dating, berbual, dan menggoda dengan pengguna dari seluruh dunia.

Adakah anda suka projek kami? Berkongsi dengan rakan-rakan anda!