SPLETNI STREAMING

Storitev pretakanja za spletne seminarje, mojstrske tečaje, vadnice in spletne seminarje

Zaslužite denar na potokih

Če je občinstvu všeč vaš tok, vam bodo dali nasvete, ki jih lahko umaknete.

Več kot 500.000 uporabnikov

Zahvaljujoč številni publiki na naši platformi boste lahko brez dodatnih marketinških stroškov sprejemali naročnike in oboževalce.

Pretoki v spletu in na YouTubu

Poleg tega lahko za pretočna predvajanja v živo predvajate tudi prej posnete YouTube posnetke.

Video klepet in interaktivna televizija

Z našim video klepetom boste med pretakanjem lahko komunicirali s svojo publiko, odgovarjali na njihova vprašanja ali brali njihove komentarje. S svojimi gledalci lahko sodelujete tudi v videokonferenci.

Referenčni sistem "vodi in zasluži"

Če povabite gledalce s svojih spletnih mest, boste vedno prejeli 30% znižanje vsote njihovih prihodnjih plačil, tudi če ne pretakate več z nami. Imate prilagojeno nadzorno ploščo, ki vam bo pomagala preveriti seznam vabil in njihovih dejavnosti.

Urnik pretakanja

Če redno in dosledno predvajate, lahko za gledalce pripravite urnik, da bodo lahko vedeli, kdaj lahko pričakujejo vaš naslednji nastop.

Zagotavljanje storitev za gledalce

Ponujate lahko plačljive svetovalne storitve, naročite pesmi in ste nagrajeni za streljanje in pozdrave v živo. V ta namen boste dobili prijeten vmesnik

Brezplačno snemanje vaših video tokov

Gledalci si bodo lahko v svojem viru novic ogledali posnetek vašega pretočnega predvajanja. Poleg tega pa še posnetke v živo. To bo večkrat povečalo število ogledov. Prav tako lahko enostavno prenesete video posnetke svojega toka, da jih naložite na svoj YouTube kanal ali preprosto izbrišete.

Sledi nam

Facebook Telegram