ONLINE STREAMING

Storitve pretakanja spletnih seminarjev, mojstrskih tečajev, vaj in spletnih seminarjev

Zaslužite denar na potokih

Če bo občinstvu všeč vaš tok, vam bo dal nasvete, ki jih lahko umaknete.

Več kot 500.000 uporabnikov

Zahvaljujoč številni publiki na naši platformi boste lahko sprejemali naročnike in oboževalce brez dodatnih marketinških stroškov.

Spletni in YouTube tokovi

Poleg tega lahko v živo pretakate tudi predhodno posnete YouTube posnetke.

BREZPLAČNO BESEDITE!

Video klepet in interaktivna televizija

Z našim video klepetom boste med pretakanjem lahko komunicirali z občinstvom, odgovarjali na njihova vprašanja ali brali njihove komentarje. S svojimi gledalci lahko sodelujete tudi na video konferenci.

Začnite pretakanje

Sistem napotitve "Vodi in zasluži"

Če povabite gledalce s svojih spletnih mest, boste vedno prejeli 30-odstotno znižanje od vsote njihovih prihodnjih plačil, tudi če ne prenašate več z nami. Imate prilagojeno nadzorno ploščo, ki vam bo pomagala preveriti seznam vabil in njihovih dejavnosti.

Nauči se več

Urnik pretakanja

Če predvajate redno in dosledno, lahko predstavite razpored svojih gledalcev, tako da bodo morda vedeli, kdaj pričakujejo vaš naslednji nastop.

Nudenje storitev za gledalce

Ponujate lahko plačljive svetovalne storitve, naročite pesmi in tudi v živo prejemate nagrade za streljanje in pozdrave. V ta namen boste dobili lep vmesnik

Brezplačno snemanje vaših video tokov

Vaši gledalci si bodo lahko ogledali posnetek vašega toka v njihovi novičarki. Poleg tega v živo posnetke. To bo povečalo število ogledov večkrat. Prav tako je enostavno prenesti video posnetke svojega toka, da jih naložite na svoj YouTube kanal ali preprosto izbrisati.

BREZPLAČNO BESEDITE!

Vam je všeč naš projekt? Delite ga s prijatelji!