VIDEO CHAT 2.0 - KOMUNIKACIJA NA NOVI RAVNI

Več kot 500 000 uporabnikov in ton oddaj

Video klepet naslednje generacije

Klepet je poln pozitivnih čustev, spogledovanja in privlačnih deklet. Nenehno ga spremljamo in ne dovolimo nikomur, mlajšim od 18 let, medtem ko vas ščiti pred žaljivo vsebino. Še več, neprijetnim uporabnikom lahko dodate svoj seznam za nemotenje in prepovedi. Zahvaljujoč temu nam je prijetno povabiti nove uporabnike na našo platformo.

Najljubši filmi in oddaje

Aplikacija ne podpira samo pretakanja spletnih kamer, ampak tudi Youtube in VK video posnetke. Vse, kar morate storiti, je, da najdete naključni posnetek, ki vam je všeč, in si ga lahko ogledate hkrati z drugimi, medtem ko komentirate zaplet in znake. Lahko celo postavite ankete in o njih razpravljate z gledalci.

Igre Sega in Dendy

Tu lahko brezplačno igrate tiste dobre stare konzole. Lahko celo igrate co-op igre z nekom, ki je milj stran od vas. Na desetine ljudi si bo vaš postopek igranja ogledalo in komentiralo. Je najbolj kul dodatek za video klepet, kar smo jih kdaj naredili!

Lepe nalepke in emotikoni

Naši nadarjeni umetniki so izdelali veliko očarljivih in smešnih nalepk, ker so včasih primeri, ko ena sama pravočasna nalepka lahko pove, da je veliko več kot stena besedila. Nekateri naši uporabniki komunicirajo celo izključno prek nalepk! Spogledovanje z dekleti ni bilo nikoli tako enostavno in brezskrbno. Seveda pa imamo za vse uporabnike starodobnih emotikonov izbor najbolj priljubljenih.

Poskusite brezplačno

Vaš studio in tv kanal

Če ste nadarjeni menedžer z odličnimi organizacijskimi sposobnostmi, lahko oblikujete ekipo podobno mislečih in ustvarite svoj televizijski studio. Uporabnike boste lahko nadzirali, jim dodelili dolžnosti in izbrali proračun. Lahko oblikujete svoj edinstven slog pretakanja, vaš logotip pa bo videlo na tisoče uporabnikov. Bodite vztrajni in vaš studio lahko postane prvi korak k vašemu televizijskemu kanalu.

V tistem dnevu se je pojavila misel, da za ustvarjanje televizijskega kanala človek potrebuje noro denar. Časi so se spremenili in zdaj lahko to storite brezplačno. Storitev nenehno izboljšujemo, vendar so trenutne funkcije povsem dovolj. Prav tako vam ponujamo začetno občinstvo in sposobnost, da sami zaslužite. Z nasveti za uporabnike lahko zaslužite z izpolnjevanjem naročil občinstva in seveda lahko zaslužite z oglaševanjem, prikazovanjem oglasov v klepetu ali z nalaganjem posnetih oddaj na YouTube.

Najboljši način za spoznavanje novih ljudi!

Običajno pošiljanje sporočil je trenutno zastarelo in ne more zagotoviti intimnosti, ki jo dobite pri video klepetu. Spoznali boste nova dekleta iz drugih mest, tudi drugih držav lažje kot kdajkoli prej! Spoznajte, razpravljajte o novostih in delite vtise. Da bodo stvari bolj zanimive, ne pozabite na širino možnosti, ki so vam na voljo in osebi, s katero klepetate. Lahko se na primer odpravite na virtualni zmenek in celo organizirate romantično večerjo s svečami. Vključite svojo domišljijo, spletno kamero in fizične razdalje bodo izginile. Neverjetno!

Klepetajte zdaj

Odkrijte nove projekte na podlagi svojih interesov

Cosplayme.app

Cosplay in vse povezano. Tematske oddaje, fotografije in video posnetki.

Ulive.games

Oglejte si glasbene predstave z vsega sveta. Ostanite v stiku z igralniško industrijo.

Drive.land

Pregledi avtomobilov, reševalne službe in nasveti lastnikov avtomobilov.

Flirtymania.dating

Družabno omrežje za zmenke, klepet in spogledovanje z uporabniki z vsega sveta.

Cosplayme.app

Cosplay in vse povezano. Tematske oddaje, fotografije in video posnetki.

Ulive.games

Oglejte si glasbene predstave z vsega sveta. Ostanite v stiku z igralniško industrijo.

Drive.land

Pregledi avtomobilov, reševalne službe in nasveti lastnikov avtomobilov.

Flirtymania.dating

Družabno omrežje za zmenke, klepet in spogledovanje z uporabniki z vsega sveta.

Vam je všeč naš projekt? Delite ga s prijatelji!