Klepetajte z dekleti

Več kot 500 000 uporabnikov in tone cam deklet

Spogledovanje v klepetalnici

Video klepet naslednje generacije. Klepet je napolnjen s pozitivnimi čustvi, spogledovanjem in privlačnimi dekleti. Nenehno ga spremljamo in ne dovolimo nikomur, mlajšemu od 18 let, medtem ko vas varuje pred žaljivo vsebino. Poleg tega lahko na svoj seznam za utišanje in prepoved dodajate neprijetne uporabnike. Zahvaljujoč temu lahko na našo platformo povabimo nove uporabnike.

Klepetaj vroče

Aplikacija ne podpira samo pretakanja spletnih kamer, temveč tudi videoposnetke Youtube in VK. Vse, kar morate storiti, je, da poiščete naključni posnetek, ki vam je všeč, in ga lahko hkrati komentirate z drugimi, medtem ko komentirate ploskev in like. Lahko celo postavite ankete in se o tem pogovorite z gledalci pretočnega predvajanja.

Klepetajte z neznanci

Tu lahko brezplačno igrate tiste dobre stare konzole. Lahko se celo igrate zadružnih iger z nekom, ki je milje stran od vas. Na desetine ljudi bo gledalo in komentiralo vaš postopek igranja. To je najbolj kul dodatek za video klepet, ki smo ga kdajkoli naredili!

Anonimni klepet

Čudovite nalepke in čustveni simboli. Naši nadarjeni umetniki so naredili ogromno očarljivih in smešnih nalepk, saj so časi, ko lahko ena sama pravočasna nalepka pove veliko več kot le stena besedila. Nekateri naši uporabniki komunicirajo celo izključno z nalepkami! Spogledovanje z dekleti ni bilo nikoli tako enostavno in brezskrbno. Seveda pa imamo za vse uporabnike emotikonov stare šole izbor najbolj priljubljenih.

Flirt klepet

Vaš studio in tv kanal. Če ste nadarjeni menedžer z odličnimi organizacijskimi sposobnostmi, lahko sestavite ekipo somišljenikov in ustvarite svoj tv studio. Uporabnike boste lahko nadzorovali, jim dodelili naloge in izbrali proračun. Izdelate lahko svoj edinstven slog pretakanja, vaš logotip pa bo videlo na tisoče uporabnikov. Bodite vztrajni in vaš studio bo morda prvi korak do vašega televizijskega kanala.

Takrat se je domnevalo, da za ustvarjanje tv kanala potrebujemo noro denar. Časi so se spremenili in zdaj lahko to storite brezplačno. Storitev nenehno izboljšujemo, vendar so trenutne funkcije povsem zadostne. Prav tako vam ponujamo začetno občinstvo in sposobnost, da zaslužite sami. Zaslužite lahko z nasveti uporabnikov, z izpolnjevanjem naročil občinstva, seveda pa lahko zaslužite z oglaševanjem, prikazovanjem oglasov v klepetu ali nalaganjem posnetih oddaj na YouTube.

Alternativa za klepet

Najboljši način za spoznavanje novih ljudi! Običajno pošiljanje sporočil v tem trenutku je precej zastarelo in ne more zagotoviti intimnosti, ki jo dobite med video klepetom. Lažje kot kdaj koli prej boste spoznali nova dekleta iz drugih mest, tudi drugih držav! Spoznajte, razpravljajte o novicah in delite vtise. Če želite stvari narediti bolj zanimive, ne pozabite na širino možnosti, ki so na voljo vam in osebi, s katero klepetate. Lahko se na primer odpravite na virtualni zmenek in celo organizirate romantično večerjo s svečami. Vključite svojo domišljijo, spletno kamero in fizične razdalje bodo izginile. Neverjetno!

Sledi nam

Facebook Telegram