Oglejte si priljubljene resničnostne šove ali ustvarite svoj projekt

Če so vam všeč resničnostni šovi

Sveže epizode, prenosi v živo, novice in forumi o resničnostnih šovih: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off in mnogi drugi.

Prenosi v živo in klepeti s tekmovalci

Ne čakajte na že urejeno epizodo z izbrisanimi prizori. Bodite del trenutka! Spremljajte dogajanje, dajte nasvete in podprite tekmovalce.

Nove epizode, novice in notranjost

Naročite se na oddajo, ki vam je všeč, prejemajte obvestila o novih dogodkih, epizodah in novicah. Vključno z neuradnimi ali zaprtimi viri.

Komentarji in forumi

Objavite svoje ideje, glasujte za tekmovalce ali preprosto razpravljajte o dogodkih z drugimi uporabniki.

Če želite ustvariti svoj resničnostni šov

Pišite privlačne članke ali ustvarjajte videoposnetke o priljubljenih resničnostnih šovih in zaslužite denar. Bolj zanimiva je vaša vsebina, večji je vaš dohodek. Nič več izbirčnih strank in borz.

Zaženite pretočna predvajanja v živo

Za dober tok je dovolj pametni telefon ali preprosta spletna kamera. Bolj izkušeni pretakalci lahko uporabljajo OBS, StreamLabs in druge aplikacije za pretakanje.

Objavite novice

Izkoristite priložnost za objavo videoposnetkov ali pisanje objav v priročnem urejevalniku. Vsebino lahko vdelate tudi iz YouTuba ali drugih storitev.

Zaslužite z donacijami

Uporabniki lahko tekmovalcem resničnostnih šovov pošljejo darila ali jih prosijo za izvajanje plačanih dejavnosti. Mogoče je uporabiti tudi povezave do drugih donatorskih storitev.

Zaslužite od naročnikov

Posebno zanimive epizode lahko pustite samo za plačljivo naročnino. Ceno izberite sami.

Dohodek za novinarje in tekstopisce

Pišite privlačne članke ali ustvarjajte videoposnetke o priljubljenih resničnostnih šovih in zaslužite denar. Bolj zanimiva je vaša vsebina, večji je vaš dohodek. Nič več izbirčnih strank in borz.

Plačamo na ogled

Pridobite 0,04 USD za vsakih 100 ogledov vaše objave

SEO partnerski program

Uporabniki, ki so iz iskanja šli neposredno na vašo objavo, samodejno postanejo vaši referenci - prejmete 30% od njihovih plačil ali 10% od njihovih izplačil.

Naročnine

Posebno zanimive objave lahko pustite samo za plačljivo naročnino.

Partnerski program za blogerje in spletne skrbnike

Delite svojo referenčno povezavo ali vdelajte aplikacijo na svoje spletno mesto - zaslužite 30% od plačil uporabnikov ali 10% od njihovih izplačil.

Velika izbira ciljnih strani

Za promocijo lahko izberete ne le ciljno stran, temveč tudi katero koli drugo objavo. Vaš ID napotitve bo samodejno dodan med skupno rabo strani.

Aplikacijo lahko vdelate na svoje spletno mesto

Aplikacija bo delovala v načinu bele oznake - idealno se bo ujemala z zasnovo vašega spletnega mesta in izboljšala uporabniške dejavnike. Vsi uporabniki, ki so prišli z vašega spletnega mesta, samodejno postanejo vaši referenci.

Izpolnite statistične podatke o plačilih in tranzitih

Za oceno prometa in vedenja uporabnikov uporabite notranjo statistiko in zgodovino dejanj. Dodate lahko tudi ID za sledenje storitve Google Analytics in prejmete popolnoma podrobne informacije.

Oglejte si priljubljene resničnostne šove, klepetajte z zvezdniki in ustvarite svoj projekt

Sledi nam

Facebook Telegram