ОНЛИНЕ СТРЕАМИНГ

Услуга стриминга за мрежне семинаре, мајсторске течајеве, туторијале и вебинаре

Зарадите новац на потоцима

Ако се публици свиди ваш стрим, даће вам савете које можете повући.

Више од 500.000 корисника

Захваљујући великој публици на нашој платформи, моћи ћете да примате претплатнике и обожаваоце без додатних маркетиншких трошкова.

Интернет и ИоуТубе стримови

Поред тога, за стримове уживо можете да стримујете и раније снимљене ИоуТубе клипове.

Видео ћаскање и интерактивни ТВ

Користећи наш видео ћаскање, моћи ћете да комуницирате са публиком током стримовања, одговарате на њихова питања или читате коментаре. Такође можете да учествујете у видео конференцији са својим гледаоцима.

Реферални систем „Водите и зарадите“

Ако позивате гледаоце са својих веб локација, увек ћете добити смањење од 30% од износа њихових будућих уплата, чак и ако више не стримујете са нама. Имате персонализовану контролну таблу која ће вам помоћи да проверите листу позивница и њихових активности.

Распоред стримовања

Ако редовно и доследно стримујете, можете да поставите распоред за гледаоце како би могли да знају када могу да очекују ваше следеће појављивање.

Пружање услуга за гледаоце

Можете пружити плаћене консултантске услуге, наручити песме, као и бити награђени за пуцњаве и честитке уживо. У ту сврху ћете добити леп интерфејс

Бесплатно снимање ваших видео стримова

Гледаоци ће моћи да виде снимак вашег стрима у свом каналу вести. Поред тога, да се снимају уживо. Ово ће повећати број прегледа више пута. Такође је лако преузети видео запис вашег стрима да бисте га поставили на свој ИоуТубе канал или једноставно избрисали.

Пратите нас

Facebook Telegram