ОНЛИНЕ СТРЕАМИНГ

Стреаминг услуга за онлине семинаре, мајсторске течајеве, туторијале и вебинаре

Зарадите новац на стреамовима

Ако се публици допадне ваш стреам, дат ће вам савете које можете да повучете.

Више од 500.000 корисника

Захваљујући великој публици на нашој платформи, моћи ћете примати претплатнике и фанове без додатних маркетиншких трошкова.

Онлине и ИоуТубе токови

Поред тога, на стриму уживо можете да преносите и снимљене ИоуТубе снимке.

Испробајте га БЕСПЛАТНО!

Видео ћаскање и интерактивни телевизор

Помоћу нашег видео ћаскања моћи ћете да комуницирате са својом публиком током стриминга, одговарате на њихова питања или читате њихове коментаре. Такође можете учествовати у видео конференцији са својим гледаоцима.

Започните стримовање

Систем препоруке „Водите и зарадите“

Ако позивате гледаоце са својих веб локација, увек ћете добити 30% смањења од износа њихових будућих плаћања, чак и ако више не струји са нама. Имате персонализовану контролну таблу која ће вам помоћи да проверите листу позивница и њихових активности.

Сазнајте више

Распоред струјања

Ако редовно и доследно струјете, можете приказати распоред гледаоцима како би они знали када да очекују ваш следећи наступ.

Пружање услуга за гледаоце

Можете да пружите плаћене консултантске услуге, да наручите песме, као и да будете награђени за пуцњаве и поздраве уживо. Обезбедиће вам леп интерфејс за ову сврху

Бесплатно снимање видео стримова

Гледаоци ће моћи да виде снимак вашег тока у њиховом информативном фееду. Поред тога, снимци уживо. Ово ће повећати број прегледа више пута. Такође је лако преузети видео снимке вашег тока како бисте га поставили на свој ИоуТубе канал или га једноставно избрисали.

Испробајте га БЕСПЛАТНО!

Да ли вам се свиђа наш пројекат? Поделите то са својим пријатељима!