ВИДЕО ЦХАТ 2.0 - КОМУНИКАЦИЈА НА НОВОМ НИВОУ

Преко 500 000 корисника и тона емисија

Видео цхат следеће генерације

Цхат је испуњен позитивним емоцијама, флертом и атрактивним девојкама. Непрекидно је надгледамо и не дозвољавамо никога испод 18 година док вас штити од увредљивог садржаја. Штавише, можете додати неугодне кориснике на сопствену листу за искључивање мута и забрана. Захваљујући томе, ми смо угодни са позивом нових корисника на нашу платформу.

Омиљени филмови и емисије

Апликација не подржава само преношење веб камера, већ и Иоутубе и ВК видео записе. Све што требате учинити је пронаћи случајни исјечак који вам се свиђа и можете га гледати истовремено са другима док коментаришете заплет и ликове. Можете чак поставити анкете и разговарати о томе са својим гледаоцима.

Сега и Денди игре

Овде можете играти те добре старе игре са конзолом бесплатно. Можете чак и да играте кооперативне игре са неким миљама удаљеним од вас. Десетине људи ће гледати и коментарисати ваш процес играња. То је најслађи додатак за видео цхат који смо икада направили!

Дивне налепнице и емотикони

Наши талентовани уметници направили су мноштво шармантних и урнебесних налепница, јер постоје случајеви када појединачна налепница може рећи да је то много више од зида текста. Неки од наших корисника чак комуницирају искључиво преко налепница! Флертовање са девојкама никада није било тако лако и безбрижно. Али наравно, за све кориснике емотикона у старијој школи имамо избор најпопуларнијих.

Испробајте бесплатно

Ваш студио и тв канал

Ако сте талентовани менаџер који има одличне организационе вештине, можете формирати тим истомишљеника и створити свој ТВ студио. Бићете у могућности да контролишете кориснике, доделите им задатке и одаберете буџет. Можете направити свој јединствени стил стриминга, а ваш лого ће видети хиљаде корисника. Будите упорни и ваш студио може постати први корак ка вашем тв каналу.

У то доба, појавила се идеја да је за креирање тв канала потребан сулуд новац. Времена су се променила и сада то можете учинити бесплатно. Непрекидно побољшавамо услугу, али тренутне карактеристике су сасвим довољне. Такође, пружамо вам почетну публику и могућност да сами зарађујете. Можете зарадити новац од савета корисника, испуњавањем налога од публике, и наравно, можете зарадити од рекламирања, приказивања огласа у чету или слањем снимљених емисија на ИоуТубе.

Најбољи начин за упознавање нових људи!

Уобичајена слања текстуалних порука је у овом тренутку застарела и не може вам пружити интимност коју сте добили приликом видео ћаскања. Упознаћете нове девојке из других градова, чак и других земаља лакше него икад! Упознајте се, разговарајте о вестима и делите утиске. Да бисте ствари учинили занимљивијима, не заборавите на ширину опција које су вам на располагању и особи с којом разговарате. На пример, можете отићи на виртуелни састанак, па чак и организовати романтичну вечеру уз свеће. Укључите машту, своју веб камеру и физичке даљине ће нестати. Невероватно!

Ћаскај сада

Откријте нове пројекте на основу својих интересовања

Цосплаиме.апп

Цосплаи и све повезано. Тематске емисије, фотографије и видео снимци.

Уливе.гамес

Гледајте емисије из целог света. Останите у контакту с индустријом игара.

Дриве.ланд

Прегледи аутомобила, решења за живот и савети власника аутомобила.

Флиртиманиа.датинг

Друштвена мрежа за дружење, ћаскање и флерт са корисницима из целог света.

Цосплаиме.апп

Цосплаи и све повезано. Тематске емисије, фотографије и видео снимци.

Уливе.гамес

Гледајте емисије из целог света. Останите у контакту с индустријом игара.

Дриве.ланд

Прегледи аутомобила, решења за живот и савети власника аутомобила.

Флиртиманиа.датинг

Друштвена мрежа за дружење, ћаскање и флерт са корисницима из целог света.

Да ли вам се свиђа наш пројекат? Поделите то са својим пријатељима!