Гледајте популарне ријалити програме или креирајте свој пројекат

Ако волите ријалити програме

Свеже епизоде, стримови уживо, вести и форуми о ријалити програмима: Тхе Бацхелор, Сурвивор, РуПаул'с Драг Раце, Тхе Греат Бритисх Баке офф и многи други.

Преноси уживо и ћаскање са такмичарима

Не чекајте већ уређену епизоду са избрисаним сценама. Будите део тренутка! Пратите шта се тренутно догађа, дајте савете и подржите такмичаре.

Нове епизоде, вести и унутрашњост

Претплатите се на емисију која вам се свиђа, примате обавештења о новим догађајима, епизодама и вестима. Укључујући незваничне или затворене изворе.

Коментари и форуми

Објавите своје идеје, гласајте за такмичаре или једноставно разговарајте о догађајима са другим корисницима.

Ако желите да креирате свој ријалити шоу

Пишите занимљиве чланке или правите видео записе о популарним ријалити програмима и зарадите новац. Што је ваш садржај занимљивији, то је већи приход. Нема више избирљивих клијената и размена.

Покрените стримове уживо

За добар ток довољан је паметни телефон или једноставна веб камера. Искуснији стримери могу да користе ОБС, СтреамЛабс и друге апликације за стримовање.

Објави вести

Искористите прилику за објављивање видео записа или писање постова у прикладном уређивачу. Такође можете уградити садржај са Иоутубе-а или других услуга.

Зарадите путем донација

Корисници могу да пошаљу поклоне такмичарима ријалитија или да затраже да обављају плаћене активности. Такође је могуће користити везе до других услуга донација.

Зарадите од претплатника

Посебно занимљиве епизоде можете оставити само за претплату. Изаберите цену сами.

Приход за новинаре и цопивритере

Пишите занимљиве чланке или правите видео записе о популарним ријалити програмима и зарадите новац. Што је ваш садржај занимљивији, то је већи приход. Нема више избирљивих клијената и размена.

Плаћамо по прегледу

Добијте 0,04 УСД за сваких 100 прегледа вашег поста

СЕО партнерски програм

Корисници који су директно прешли на ваш пост из претраге аутоматски постају ваши реферали - добијате 30% од њихових уплата или 10% од њихових исплата.

Претплате

Посебно занимљиве постове можете оставити само за претплату.

Партнерски програм за блогере и вебмастере

Поделите свој реферални линк или уградите апликацију на своју веб локацију - остварите 30% од плаћања корисника или 10% од њихових исплата.

Велики избор одредишних страница

Можете одабрати не само одредишну страницу за промоцију, већ и било коју другу објаву. Ваш ИД препоруке биће аутоматски додат током дељења странице.

Можете да уградите апликацију на своју веб локацију

Апликација ће радити у режиму беле ознаке - идеално ће одговарати дизајну ваше веб локације и побољшаће корисничке факторе. Сви корисници који су дошли са ваше странице аутоматски постају ваши реферали.

Комплетна статистика плаћања и транзита

Користите интерну статистику и историју акција за процену промета и понашања корисника. Такође можете да додате ИД за праћење Гоогле аналитике и добијете потпуно детаљне информације.

Гледајте популарне ријалити програме, ћаскајте са познатим личностима и креирајте свој пројекат

Пратите нас

Facebook Telegram