Разговарајте са девојкама

Преко 500 000 корисника и тоне цам девојака

Флерт у соби за ћаскање

Видео ћаскање следеће генерације. Разговор је испуњен позитивним емоцијама, флертом и атрактивним девојкама. Континуирано га надгледамо и не дозвољавамо никоме млађем од 18 година док вас штити од увредљивог садржаја. Штавише, непријатне кориснике можете додати на своју листу за искључивање и забрану. Захваљујући томе, угодно нам је што нове кориснике позивамо на нашу платформу.

Цхат хот

Апликација не подржава само стреаминг са веб камере, већ и Иоутубе и ВК видео записе. Све што треба да урадите је да пронађете случајни исечак који вам се свиђа и можете га гледати истовремено са другима док коментаришете радњу и ликове. Можете чак да поставите анкете и разговарате о томе са гледаоцима стрима.

Разговарајте са странцима

Овде можете бесплатно играти оне добре старе игре на конзоли. Можете чак и да играте задружне игре са неким миљама далеко од вас. Десетине људи ће гледати и коментарисати ваш процес играња. То је најлепши додатак за видео ћаскање који смо икад направили!

Анонимно ћаскање

Дивне налепнице и емотикони. Наши талентовани уметници направили су гомилу шармантних и урнебесних налепница, јер постоје тренуци када једна благовремена налепница може рећи много више од зида текста. Неки од наших корисника чак комуницирају искључиво путем налепница! Флерт са девојкама никада није био тако лак и безбрижан. Али наравно, за све кориснике старих школа емотикона имамо избор најпопуларнијих.

Флерт цхат

Ваш студио и тв канал. Ако сте талентовани менаџер са одличним организационим способностима, можете да формирате тим истомишљеника и створите свој тв студио. Моћи ћете да контролишете кориснике, доделите им дужности и одаберете буџет. Можете да направите свој јединствени стил стримовања, а ваш логотип видеће хиљаде корисника. Будите упорни и ваш студио може постати први корак ка вашем ТВ каналу.

Некада се постојало мишљење да је за стварање тв канала потребан сулуд новац. Времена су се променила и сада то можете учинити бесплатно. Стално побољшавамо услугу, али тренутне карактеристике су сасвим довољне. Такође, пружамо вам почетну публику и способност да сами зарадите. Можете зарадити од корисничких савета, испуњавањем налога од публике, и наравно, можете зарадити од оглашавања, приказивања огласа у ћаскању или отпремањем снимљених емисија на ИоуТубе.

Алтернатива за ћаскање

Најбољи начин за упознавање нових људи! Уобичајена слања порука у овом тренутку су прилично застарела и не могу пружити интимност коју добијате путем видео ћаскања. Упознаћете нове девојке из других градова, чак и других земаља лакше него икад! Упознајте се, разговарајте о вестима и делите утиске. Да бисте ствари учинили занимљивијима, не заборавите на опцију доступну вама и особи са којом разговарате. На пример, можете да одете на виртуелни датум, па чак и да организујете романтичну вечеру са свећама. Укључите машту, своју веб камеру и физичке раздаљине ће нестати. Невероватно!

Пратите нас

Facebook Telegram