VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKATION PÅ EN NY NIVEAU

Over 500.000 brugere og tonsvis af udsendelser

Næste generation af videochat

Chatten er fyldt med positive følelser, flirter og attraktive piger. Vi overvåger løbende det, og vi tillader ingen under 18 år, mens vi beskytter dig mod det stødende indhold. Derudover kan du tilføje ubehagelige brugere til din egen liste over lydløsere. Takket være dette er vi komfortable med at invitere nye brugere til vores platform.

Foretrukne film og shows

Appen understøtter ikke kun webcam-streaming, men også Youtube- og VK-videoer. Alt hvad du skal gøre er at finde et tilfældigt klip, du kan lide, og du kan se det samtidigt med andre, mens du kommenterer plottet og karaktererne. Du kan endda sammensætte afstemninger og diskutere det med dine stream-seere.

Sega og Dendy spil

Her kan du spille de gode gamle konsolspil gratis. Du kan endda spille co-op-spil med nogen miles væk fra dig. Dusinvis af mennesker vil se og kommentere din gameplay-proces. Det er den sejeste videochat-tilføjelse, vi nogensinde har foretaget!

Dejlige klistermærker og humørikoner

Vores talentfulde kunstnere lavede masser af charmerende og sjove klistermærker, fordi der er tidspunkter, hvor et enkelt rettidigt klistermærke kan sige det meget mere end en væg af tekst. Nogle af vores brugere kommunikerer endda udelukkende via klistermærker! Flirting med piger var aldrig så let og ubekymret. Men for alle old-school-emoticon-brugere har vi selvfølgelig et udvalg af de mest populære.

Prøv det gratis

Dit studie og tv-kanal

Hvis du er en talentfuld manager med fremragende organisatoriske evner, kan du danne et team af ligesindede og oprette dit tv-studie. Du vil være i stand til at kontrollere brugerne, tildele dem opgaver og vælge et budget. Du kan udforme din unikke streamingstil, og dit logo vil blive set af tusinder af brugere. Vær vedvarende, og dit studie bliver muligvis det første skridt hen imod din tv-kanal.

Tilbage i dagen var der en forestilling om, at man har brug for et vanvittigt beløb for at skabe en tv-kanal. Tiderne er ændret, og nu kan du gøre det gratis. Vi forbedrer kontinuerligt tjenesten, men de aktuelle funktioner er ganske tilstrækkelige. Vi giver dig også et startpublikum og mulighed for at tjene dine egne penge. Du kan tjene penge på brugertips, ved at udfylde ordrer fra publikum, og selvfølgelig kan du tjene på reklame, visning af annoncer i en chat eller ved at uploade indspillede shows på YouTube.

Den bedste måde at møde nye mennesker på!

Den sædvanlige sms er ganske forældet på dette tidspunkt, og den kan ikke give den intimitet, du får ved videochat. Du vil møde nye piger fra andre byer, endda andre lande lettere end nogensinde! Mød, diskuter nyheder og del indtryk. For at gøre tingene mere interessante, skal du ikke glemme bredden af de tilgængelige muligheder for dig og den person, du chatter. For eksempel kan du gå til en virtuel dato og endda arrangere en romantisk middag med stearinlys. Engagér din fantasi, dit webcam, og de fysiske afstande forsvinder. Fantastiske!

Chat nu

Oplev nye projekter baseret på dine interesser

Cosplayme.app

Cosplay og alt dertil hørende. Tematiske udsendelser, fotos og videoer.

Ulive.games

Se lad os spille shows fra hele verden. Hold kontakten med spillebranchen.

Drive.land

Bilanmeldelser, lifehacks og tip fra bilejere.

Flirtymania.dating

Socialt netværk til dating, chat og flirt med brugere fra hele verden.

Cosplayme.app

Cosplay og alt dertil hørende. Tematiske udsendelser, fotos og videoer.

Ulive.games

Se lad os spille shows fra hele verden. Hold kontakten med spillebranchen.

Drive.land

Bilanmeldelser, lifehacks og tip fra bilejere.

Flirtymania.dating

Socialt netværk til dating, chat og flirt med brugere fra hele verden.

Kan du lide vores projekt? Del det med dine venner!