VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKATION OM ET NYT NIVEAU

Over 500 000 brugere og masser af udsendelser

Næste generations videochat

Chatten er fyldt med positive følelser, flirt og attraktive piger. Vi overvåger det løbende, og vi tillader ikke nogen under 18 år, mens vi beskytter dig mod det stødende indhold. Desuden kan du tilføje ubehagelige brugere til din egen lydløs og forbudsliste. Takket være dette er vi komfortable med at invitere nye brugere til vores platform.

Favoritfilm og shows

Appen understøtter ikke kun webcam-streaming, men også Youtube- og VK-videoer. Alt hvad du skal gøre er at finde et tilfældigt klip, du kan lide, og du kan se det samtidigt med andre, mens du kommenterer plottet og tegnene. Du kan endda stille afstemninger og diskutere det med dine streamvisere.

Sega og Dendy spil

Her kan du spille de gode gamle konsolspil gratis. Du kan endda spille co-op-spil med nogen miles væk fra dig. Snesevis af mennesker vil se og kommentere din gameplay-proces. Det er den sejeste tilføjelse til videochat, vi nogensinde har lavet!

Dejlige klistermærker og humørikoner

Vores talentfulde kunstnere lavede masser af charmerende og sjove klistermærker, fordi der er tidspunkter, hvor et enkelt klistermærke i rette tid kan sige meget mere end en tekstvæg. Nogle af vores brugere kommunikerer endda udelukkende via klistermærker! At flirte med piger var aldrig så let og ubekymret. Men selvfølgelig har vi et udvalg af de mest populære for alle old-school-humørikonsbrugere.

Dit studie og tv-kanal

Hvis du er en talentfuld manager med fremragende organisatoriske færdigheder, kan du danne et team af ligesindede og oprette dit tv-studie. Du vil være i stand til at kontrollere brugerne, tildele dem pligter og vælge et budget. Du kan lave din unikke streamingstil, og dit logo vil blive set af tusindvis af brugere. Vær vedholdende, og dit studie bliver muligvis det første skridt mod din tv-kanal.

Tilbage på dagen var der en forestilling om, at man har brug for en vanvittig mængde penge for at skabe en tv-kanal. Tiderne har ændret sig, og nu kan du gøre det gratis. Vi forbedrer løbende tjenesten, men de aktuelle funktioner er ret tilstrækkelige. Vi giver dig også et startmålgruppe og mulighed for at tjene dine egne penge. Du kan tjene penge på brugertip ved at udføre ordrer fra publikum, og selvfølgelig kan du tjene på reklame, vise annoncer i en chat eller ved at uploade optagede shows på YouTube.

Den bedste måde at møde nye mennesker på!

Den sædvanlige sms-besked er ret forældet på dette tidspunkt, og det kan ikke give den intimitet, du får fra videochat. Du vil møde nye piger fra andre byer, endda andre lande lettere end nogensinde! Mød, diskuter nyheder og del indtryk. For at gøre tingene mere interessante skal du ikke glemme bredden af muligheder, der er tilgængelige for dig og den person, du chatter. For eksempel kan du gå til en virtuel date og endda arrangere en romantisk middag med stearinlys. Engager din fantasi, dit webcam og de fysiske afstande forsvinder. Fantastiske!