VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKASJON PÅ NYTT NIVÅ

Over 500 000 brukere og tonn sendinger

Neste generasjons videochat

Chatten er fylt av positive følelser, flørting og attraktive jenter. Vi overvåker det kontinuerlig, og vi tillater ingen under 18 år mens vi beskytter deg mot det støtende innholdet. Dessuten kan du legge til ubehagelige brukere til din egen dempe- og forbudsliste. Takket være dette er vi komfortable med å invitere nye brukere til vår plattform.

Favorittfilmer og show

Appen støtter ikke bare webcam-streaming, men Youtube- og VK-videoer også. Alt du trenger å gjøre er å finne et tilfeldig klipp du liker, og du kan se det samtidig med andre mens du kommenterer plottet og karakterene. Du kan til og med legge ut avstemninger og diskutere det med strømmen seerne.

Sega og Dendy-spill

Her kan du spille de gode gamle konsollspillene gratis. Du kan til og med spille co-op-spill med noen kilometer unna deg. Flere titalls mennesker vil se og kommentere spillprosessen din. Det er det kuleste tilskuddet vi noen gang har gjort!

Nydelige klistremerker og uttrykksikoner

Våre talentfulle artister laget masse sjarmerende og morsomme klistremerker fordi det er tider når et enkelt tidsriktig klistremerke kan si det mye mer enn en vegg av tekst. Noen av brukerne våre kommuniserer til og med utelukkende via klistremerker! Å flørte med jenter var aldri så lett og bekymringsløst. Men for alle old-school-emoticon-brukere har vi selvfølgelig et utvalg av de mest populære.

Prøv det gratis

Studioet og tv-kanalen din

Hvis du er en talentfull manager med utmerkede organisasjonsevner, kan du danne et team av likesinnede og lage tv-studioet ditt. Du vil kunne kontrollere brukerne, tildele dem plikter og velge budsjett. Du kan lage din unike streaming-stil, og logoen din blir sett av tusenvis av brukere. Vær vedvarende, og studioet ditt kan bli det første skrittet mot tv-kanalen din.

Tilbake på dagen var det en forestilling om at man trenger en sinnssyk sum penger for å opprette en tv-kanal. Tidene har endret seg, og nå kan du gjøre det gratis. Vi forbedrer kontinuerlig tjenesten, men de gjeldende funksjonene er ganske tilstrekkelige. Vi gir deg også et startpublikum og en mulighet til å tjene dine egne penger. Du kan tjene penger på brukertips, ved å oppfylle ordrer fra publikum, og selvfølgelig kan du tjene på annonsering, visning av annonser i en chat, eller ved å laste opp innspilte show på YouTube.

Den beste måten å møte nye mennesker på!

Den vanlige teksten er ganske utdatert på dette tidspunktet, og den kan ikke gi den intimiteten du får fra videochatting. Du vil møte nye jenter fra andre byer, til og med andre land enklere enn noen gang! Møt, diskuter nyheter og del inntrykk. For å gjøre ting mer interessant, ikke glem bredden av alternativer som er tilgjengelige for deg og personen du chatter. For eksempel kan du gå til en virtuell date, og til og med organisere en romantisk middag med stearinlys. Engasjere fantasien, webkameraet ditt, og de fysiske avstandene vil forsvinne. Fantastisk!

Chat nå

Oppdag nye prosjekter basert på interessene dine

Cosplayme.app

Cosplay og alt forbundet. Tematiske sendinger, bilder og videoer.

Ulive.games

Se la oss spille show fra hele verden. Hold kontakten med spillbransjen.

Drive.land

Bilanmeldelser, livhakker og tips fra bileiere.

Flirtymania.dating

Sosialt nettverk for dating, chatting og flørt med brukere fra hele verden.

Cosplayme.app

Cosplay og alt forbundet. Tematiske sendinger, bilder og videoer.

Ulive.games

Se la oss spille show fra hele verden. Hold kontakten med spillbransjen.

Drive.land

Bilanmeldelser, livhakker og tips fra bileiere.

Flirtymania.dating

Sosialt nettverk for dating, chatting og flørt med brukere fra hele verden.

Liker du prosjektet vårt? Del det med vennene dine!