VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKASJON PÅ ET NYTT NIVÅ

Over 500 000 brukere og mange sendinger

Neste generasjons videochat

Praten er fylt med positive følelser, flørting og attraktive jenter. Vi overvåker den kontinuerlig, og vi tillater ingen under 18 år mens vi beskytter deg mot støtende innhold. Videre kan du legge til ubehagelige brukere i din egen lydløs og utestengende liste. Takket være dette er vi komfortable med å invitere nye brukere til plattformen vår.

Favorittfilmer og show

Appen støtter ikke bare webkamera-streaming, men også Youtube- og VK-videoer. Alt du trenger å gjøre er å finne et tilfeldig klipp du liker, og du kan se det samtidig med andre mens du kommenterer handlingen og karakterene. Du kan til og med stille opp avstemninger og diskutere det med strømviserne dine.

Sega og Dendy-spill

Her kan du spille de gode gamle konsollspillene gratis. Du kan til og med spille co-op-spill med noen kilometer unna deg. Dusinvis av mennesker vil se på og kommentere spillprosessen din. Det er det kuleste tillegget til videochatt vi noensinne har gjort!

Nydelige klistremerker og uttrykksikoner

Våre talentfulle kunstnere lagde masse sjarmerende og morsomme klistremerker fordi det er tider når et enkelt klistremerke kan si så mye mer enn en tekstvegg. Noen av brukerne våre kommuniserer til og med utelukkende via klistremerker! Å flørte med jenter var aldri så lett og bekymringsløst. Men selvfølgelig har vi et utvalg av de mest populære for alle eldgamle uttrykksikonbrukere.

Studioet og tv-kanalen din

Hvis du er en dyktig leder med gode organisatoriske ferdigheter, kan du danne et team av likesinnede og lage ditt tv-studio. Du vil være i stand til å kontrollere brukerne, tildele dem plikter og velge et budsjett. Du kan lage din unike streamingstil, og logoen din blir sett av tusenvis av brukere. Vær vedvarende, og studioet ditt kan bli det første skrittet mot tv-kanalen din.

Tilbake på dagen var det en forestilling om at man trenger vanvittig mye penger for å lage en tv-kanal. Tidene har endret seg, og nå kan du gjøre det gratis. Vi forbedrer kontinuerlig tjenesten, men de nåværende funksjonene er ganske tilstrekkelige. Vi gir deg et startpublikum og evne til å tjene dine egne penger. Du kan tjene penger på brukertips, ved å oppfylle bestillinger fra publikum, og selvfølgelig kan du tjene på å annonsere, vise annonser i en chat, eller ved å laste opp innspilte show på YouTube.

Den beste måten å møte nye mennesker på!

Den vanlige tekstmeldingen er ganske utdatert på dette tidspunktet, og den kan ikke gi den intimiteten du får fra videochatting. Du vil møte nye jenter fra andre byer, til og med andre land enklere enn noensinne! Møt, diskuter nyheter og del inntrykk. For å gjøre ting mer interessant, ikke glem bredden av tilgjengelige alternativer for deg og personen du chatter. For eksempel kan du gå til en virtuell dato, og til og med organisere en romantisk middag med stearinlys. Engasjer fantasien, webkameraet ditt og de fysiske avstandene vil forsvinne. Fantastisk!