STREAMING ONLINE

Shërbim i transmetimit për seminare në internet, klasa master, mësime dhe webinare

Fitoni para në prurje

Nëse audiencës ju pëlqen rryma juaj, ata do t'ju japin këshilla të cilat mund t'i tërheqni.

Më shumë se 500,000 përdorues

Falë audiencës së madhe në platformën tonë, ju do të jeni në gjendje të merrni abonentë dhe tifozë pa shpenzime shtesë të marketingut.

Rrjedhat në internet dhe YouTube

Përveç kësaj, për të jetuar transmetime, mund të transmetoni edhe klipet e regjistruara më parë në YouTube.

Provoni atë FALAS!

Chat video dhe një TV interaktiv

Duke përdorur bisedën tonë video, do të jeni në gjendje të komunikoni me audiencën tuaj ndërsa transmetoni, t'i përgjigjeni pyetjeve të tyre ose të lexoni komentet e tyre. Ju gjithashtu mund të merrni pjesë në një konferencë video me shikuesit tuaj.

Filloni transmetimin

Sistemi i referimit "Drejto dhe fito"

Nëse jeni duke ftuar shikuesit nga faqet tuaja, gjithmonë do të merrni një ulje prej 30% nga shuma e pagesave të tyre në të ardhmen, edhe nëse nuk jeni më me ne. Ju keni një pult të personalizuar që do t'ju ndihmojë të kontrolloni një listë të ftesave dhe aktiviteteve të tyre.

Mëso më shumë

Orari i transmetimit

Nëse transmetoni rregullisht dhe në mënyrë të vazhdueshme, mund të caktoni një orar për shikuesit tuaj, në mënyrë që ata të dinë kur të presin paraqitjen tuaj të rradhës.

Sigurimi i shërbimeve për shikuesit

Ju mund të ofroni shërbime këshilluese të paguara, të keni porositur këngë, si dhe të shpërblehen për shkrepjet dhe përshëndetjet live. Do t'ju sigurohet një ndërfaqe e këndshme për këtë qëllim

Regjistrim falas i prurjeve tuaja video

Shikuesit tuaj do të jenë në gjendje të shohin një regjistrim të rrjedhës suaj në lajmet e tyre. Përveç kësaj, për të jetuar pamjet. Kjo do të rrisë numrin e shikimeve shumë herë. Gjithashtu, është e lehtë për të shkarkuar pamjet video të rrjedhës suaj për ta ngarkuar atë në kanalin tuaj YouTube ose thjesht ta fshini.

Provoni atë FALAS!

A ju pëlqen projekti ynë? Ndani atë me miqtë tuaj!