Shikoni shfaqje të njohura të realitetit ose krijoni projektin tuaj

Nëse ju pëlqen shfaqjet e realitetit

Episode të freskëta, transmetime të drejtpërdrejta, lajme dhe forume në lidhje me shfaqjet e realitetit: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off dhe shumë të tjerë.

Transmetime të drejtpërdrejta dhe biseda me garuesit

Mos prisni për një episod të redaktuar tashmë me skena të fshira. Bëhu një pjesë e momentit! Ndiqni ato që po ndodhin tani, jepni sugjerime dhe mbështesni garuesit.

Episode të reja, lajme dhe informacione të brendshme

Regjistrohuni në shfaqjen që ju pëlqen, merrni njoftime rreth ngjarjeve, episodeve dhe lajmeve të reja. Përfshirë burime jozyrtare ose të mbyllura.

Komente dhe forume

Postoni idetë tuaja, votoni për garuesit ose thjesht diskutoni mbi ngjarjet me përdorues të tjerë.

Nëse doni të krijoni reality show-n tuaj

Shkruani artikuj tërheqës ose bëni video në lidhje me shfaqjet e njohura të realitetit dhe fitoni para. Sa më interesante të jetë përmbajtja juaj, aq më të mëdha janë të ardhurat tuaja. Nuk ka më klientë dhe shkëmbime zgjedhëse.

Hap transmetimet e drejtpërdrejta

Një smartphone ose kamera e thjeshtë në internet është e mjaftueshme për një transmetim të mirë. Transmetuesit më me përvojë mund të përdorin OBS, StreamLabs dhe aplikacione të tjera transmetimi.

Publikoni lajme

Përdorni një mundësi për të publikuar video ose për të shkruar postime në një redaktues të përshtatshëm. Ju gjithashtu mund të vendosni përmbajtje nga Youtube ose shërbime të tjera.

Fitoni përmes dhurimeve

Përdoruesit mund t'u dërgojnë dhurata garuesve të shfaqjeve në realitet ose t'u kërkojnë atyre të kryejnë aktivitete me pagesë. Alsoshtë gjithashtu e mundur të përdoren lidhje për shërbime të tjera të dhurimit.

Fito nga pajtimtarët

Mund të lini episode veçanërisht tërheqëse vetëm për pajtim me pagesë. Zgjidhni çmimin vetë.

Të ardhura për gazetarët dhe krijuesit e teksteve

Shkruani artikuj tërheqës ose bëni video në lidhje me shfaqjet e njohura të realitetit dhe fitoni para. Sa më interesante të jetë përmbajtja juaj, aq më të mëdha janë të ardhurat tuaja. Nuk ka më klientë dhe shkëmbime zgjedhëse.

Ne paguajmë për shikim

Merrni 0,04 dollarë për çdo 100 shikime të postimit tuaj

Program i bashkuar SEO

Përdoruesit që shkuan direkt te postimi juaj nga kërkimi bëhen automatikisht referimet tuaja - ju merrni 30% nga pagesat e tyre ose 10% nga pagesa e tyre.

Abonimet

Ju mund të lini postime veçanërisht tërheqëse vetëm për pajtim me pagesë.

Program Affiliate për blogerë dhe webmastera

Ndani lidhjen tuaj të referimit ose vendosni aplikacionin në faqen tuaj të internetit - merrni 30% nga pagesat e përdoruesve ose 10% nga pagat e tyre.

Zgjedhje e madhe e faqeve të uljes

Ju mund të zgjidhni jo vetëm faqen tuaj të uljes për promovim, por edhe çdo postim tjetër. ID-ja juaj e referimit do të shtohet automatikisht gjatë ndarjes së faqes.

Ju mund ta vendosni aplikacionin në faqen tuaj

Aplikacioni do të funksionojë në një mënyrë me etiketë të bardhë - do të përputhet me modelin e faqes tuaj në mënyrë ideale dhe do të përmirësojë faktorët e përdoruesit. Të gjithë përdoruesit që vijnë nga faqja juaj bëhen automatikisht referimet tuaja.

Statistikat e plota për pagesat dhe tranzitet

Përdorni statistikat e brendshme dhe historinë e veprimeve për të vlerësuar trafikun dhe sjelljen e përdoruesit. Ju gjithashtu mund të shtoni ID të gjurmimit të Google Analytics dhe të merrni informacione plotësisht të hollësishme.

Shikoni shfaqje të njohura të realitetit, bisedoni me të famshëm dhe krijoni projektin tuaj

Na ndiq

Facebook Telegram