VIDEO CHAT P AR NJ S SITE

Bisedoni vetëm për audiencën tuaj

Ju mund të përdorni një server të veçantë chat, ku do të ketë vetëm përdoruesit tuaj. Ju gjithashtu mund të vendosni një bisedë të përgjithshme

Moderim falas i videos

Moderim falas i videos

Ndonjëherë përdoruesit abuzojnë me aftësitë e shërbimit dhe transmetojnë përmbajtje tronditëse. Ne e kuptojmë që videot e tilla prishin reputacionin e faqes dhe supozojnë të gjitha kostot e moderimit dhe monitorimit të transmetimeve 24/7.

Pagesa të garantuara

Edhe nëse përdoruesi shkon në faqen zyrtare për ndonjë arsye, ju ende vazhdoni të merrni 30% të secilës blerje.

Vendosni lidhje dhe fitoni

Në mënyrë që të fitoni, nuk keni nevojë ta vendosni aplikacionin në sit. Ju thjesht mund të shkruani rishikime ose artikuj mbi burime të tjera me shtimin e lidhjeve në faqen tonë. Nga e gjithë pagesa që përdoruesit që vijnë për të përdorur nga ju përmes lidhjeve, do të merrni një ulje prej 30%.

Merrni një LIDHJE

A ju pëlqen projekti ynë? Ndani atë me miqtë tuaj!