NEXT GENERATION CHAT-ROULETTE

Lebih daripada 1 000 000 pengguna dan beratus-ratus aliran dalam talian

Sembang video sepenuhnya baru

Hanya di sini anda boleh melihat langsung bilik sembang dengan gadis-gadis dan memilih mengikut keinginan anda! Tiada lagi senarai yang tidak berkesudahan dengan bilik yang dipenuhi dengan lelaki. Kami memilih dan memilih aliran yang paling menarik untuk mencadangkan anda. Di samping itu, secara automatik kami menyekat mana-mana video dan pengguna yang berpotensi tidak berpatutan.

Bilik persendirian dan awam

Terima kasih kepada pilihan privasi yang fleksibel, anda boleh berbual dengan orang perseorangan atau dengan sekumpulan rakan. Pada masa yang sama satu bilik boleh menunjukkan sehingga empat buah webcam, dengan jumlah penonton yang tidak terhad. Tiada rolet sembang boleh berbangga dengan peluang tersebut.

Jadual penstriman video

Jadi anda tahu terlebih dahulu apabila seorang gadis atau seorang lelaki dengan webcam di akan dalam talian, dan supaya peminat anda akan tahu bila mengharapkan anda terlebih dahulu. Untuk ini, kami telah membuat jadual penstriman video. Apa yang perlu anda lakukan ialah melanggan pengguna dan anda akan sentiasa terkini apabila roletnya aktif.

Kuiz dan permainan lain

Untuk memastikan anda sibuk dalam sembang kami, kami telah mencipta banyak permainan mini. Ini adalah rolet dan kuis klasik, permainan meneka dan bahkan rolet perjudian. Mereka boleh dimainkan pada masa yang sama dengan menghidupkan kamera web dan semasa bercakap dengan orang lain dalam sembang anda.

Dengan cara ini, anda boleh membuat pertanyaan kuiz secara automatik, tetapi juga menciptanya sendiri! Bermain dengannya, anda tidak hanya akan bersenang-senang, tetapi juga memenangi syiling yang boleh dibelanjakan untuk hadiah untuk seorang gadis atau balas dendam terhadap pesalah. Sertakan permainan mini dalam sembang video anda dan penonton anda akan terima kasih.

Masukkan sembang

Roulette chat kami - tempat yang hebat untuk bertemu orang baru!

Tiada perkhidmatan kencan lain akan memberi anda peluang untuk cepat dan berbual dengan banyak gadis dan budak lelaki yang tinggal. Perkhidmatan web kami akan mempercepat kenalan dan akan menggantikan ribuan tarikh anda! Berikan hadiah, bermain-main, jenaka atau perbualan yang jujur. Anda akan segera memahami sama ada orang ini sesuai dengan anda atau harus mencari lebih banyak lagi. Dalam kes ini, jika anda tidak menyukai orang itu, cuma klik butang dan lumpuhkan webcam mereka. Tidak akan ada keadaan kemarahan dan janggal. Percayalah, pada tarikh biasa segala-galanya akan menjadi lebih rumit.

MEET GIRL HOT

Berkomunikasi dengan cara yang baru!

Jika anda berada di rumah di webcam dan beberapa masa lapang. Pastikan untuk mencubanya. Di sini anda akan mendapati lebih banyak daripada seseorang yang cantik untuk bersembang di webcam, sambil menikmati banyak minigames, aliran video yang menyeronokkan, radio, dan banyak perkara lain untuk menghiburkan anda. Ramai orang muda dan juga gadis suka sembang video dan secara aktif menggunakan cam web. Sejak kenalan dengan bantuan video, tanpa mesyuarat peribadi, lebih selamat. Selain itu, lebih mudah untuk menghidupkan kamera video dan mencari seorang lelaki yang lebih baik daripada membunuh sepanjang hari untuk satu tarikh yang buruk. Selain itu, penggunaan rolet tidak memerlukan pendaftaran.

Dapatkan wang di aliran anda!

Kami memahami bahawa pertunjukan kualiti tidak mungkin tanpa pendapatan. Jadi, jika anda mempunyai 18, maka sembang kami mempunyai beberapa cara untuk anda mendapatkan wang sebenar melalui siaran anda sendiri:

  1. Tanya penonton untuk meninggalkan petua kepada tuan rumah. Untuk tujuan ini, terdapat butang khas, petua ini dikreditkan ke akaun anda dan anda boleh menarik baliknya ke akaun Yandex atau PayPal anda.

  2. Chat Roulette membolehkan anda membuat senarai perkhidmatan dan memberi mereka wang. Sebagai contoh, ia boleh menjadi ucapan klasik, atau menyanyikan lagu tertentu, serta pelbagai permintaan eksotik, menari atau hanya tersenyum.

  3. Siarkan ulasan atau berita dengan pautan afiliasi dan dapatkan 30% daripada semua bayaran dari semua pembayaran yang dari pengguna yang menggunakan pautan tersebut dan menjadi pengguna baru.

  4. Anda boleh memuat naik rakaman pertunjukan di YouTube dan mendapatkan melalui iklan, atau dengan secara langsung terlibat dengan pengiklan untuk membentangkan produk mereka.

MULAI ANDA MENDAPATKAN ANDA

Adakah anda suka projek kami? Berkongsi dengan rakan-rakan anda!