NASLEDNJA GENERACIJA CHAT-ROULETTE

Več kot 1 000 000 uporabnikov in stotine spletnih pretokov

Popolnoma nov video klepet

Samo tukaj lahko neposredno vidite klepetalnice z dekleti in se odločite po svojih željah! Nič več neskončnih seznamov s sobami, polnimi fantov. Izberemo in izberemo najbolj zanimive tokove, ki vam jih bodo predlagali. Poleg tega samodejno blokiramo vse potencialno neupravičene videoposnetke in uporabnike.

Zasebni in javni prostori

Zahvaljujoč prilagodljivim možnostim zasebnosti lahko klepetate z eno osebo ali s skupino prijateljev. Hkrati lahko ena soba prikazuje do štiri spletne kamere z neomejenim številom gledalcev. Nobena chat ruleta se ne more pohvaliti s takšnimi priložnostmi.

Urnik pretakanja videoposnetkov

Tako, da že vnaprej veste, kdaj bo dekle ali fant s spletno kamero na spletu in da bodo vaši oboževalci vnaprej vedeli, kdaj vas pričakujejo. Za to smo ustvarili urnik pretakanja videov. Vse, kar morate storiti, je, da se naročite na uporabnika in vedno boste na tekočem, ko je njegova ruleta vklopljena.

Kvizi in druge igre

Da bi vas zasedli v našem klepetu, smo ustvarili množico mini iger. To je ruleta in klasičen kviz, igra ugibanja in celo ruleta. Hkrati jih lahko predvajate tako, da vklopite spletno kamero in med pogovorom z drugimi ljudmi.

Mimogrede, vprašanja o kvizu lahko ustvarite samodejno, vendar si jih tudi sami izmislite! Če jih igrate, se ne boste samo zabavali, ampak tudi osvojili kovance, ki jih lahko porabite za darilo za dekle ali se maščevate storilcu. V svoj video klepet vključite mini igre in gledalci se vam bodo zahvalili.

Vnesite klepet

Naša chat ruleta - odličen kraj za spoznavanje novih ljudi!

Nobena druga služba za zmenke vam ne bo dala možnosti za hitro in klepet s toliko deklet in fantov v živo. Naša spletna storitev bo pospešila poznanstva in nadomestila vaše tisoče datumov! Podarite darila, se spogledujte, šalite ali se samo pogovarjajte iskreno. Hitro boste razumeli, ali vam ta oseba ustreza ali bi morali iskati več. V tem primeru, če vam ta oseba ni všeč, samo kliknite gumb in onemogočite njihovo spletno kamero. Ne bo zamere in nerodnih situacij. Verjemite nam, na rednem zmenku bi bilo vse veliko bolj zapleteno.

SREČAJTE VROČE DOBREŽE

Komunicirajte na nov način!

Če imate doma spletno kamero in nekaj prostega časa. Bodite prepričani, da preizkusite. Tu boste našli več kot lepega, s katerim boste lahko klepetali na spletni kameri, ob tem pa uživali v množici mini iger, zabavnih video tokov, radiu in številnih drugih stvareh, s katerimi boste zabavali. Veliko mladih in celo deklet obožuje video klepete in aktivno uporablja spletno kamero. Ker je seznanjanje s pomočjo videa, brez osebnega srečanja, veliko varnejše. Poleg tega je veliko lažje vklopiti video kamero in hitro najti prijetnega fanta, kot pa cel dan ubiti za en slab zmenek. Poleg tega uporaba rulete ne zahteva registracije.

Zaslužite z denarjem!

Zavedamo se, da kakovostna predstava ni mogoča brez zaslužka. Če imate 18, potem ima naš klepet več načinov, kako zaslužiti pravi denar s svojo oddajo:

  1. Prosite gledalce, da gostitelju prepustijo nasvete. V ta namen obstaja poseben gumb, ti nasveti se nakažejo na vaš račun in jih lahko umaknete na svoj račun Yandex ali PayPal.

  2. Chat Roulette vam omogoča, da ustvarite seznam storitev in jih zagotovite za denar. To je na primer lahko klasičen pozdrav ali zapeti določeno pesem, pa tudi vse vrste eksotičnih prošenj, plesati ali se samo nasmehniti.

  3. Objavite ocene ali novice s partnersko povezavo in prejmite 30% vseh plačil od vseh plačil, ki jih opravijo uporabniki, ki so uporabili te povezave in postali novi uporabniki.

  4. Posnetke oddaje lahko naložite na YouTube in zaslužite z oglaševanjem ali pa neposredno sodelujete z oglaševalci, da predstavijo svoje izdelke.

ZAČNITE SVOJSKO PRIJAVO IN ZARADITE

Vam je všeč naš projekt? Delite ga s prijatelji!